Papirgearlir og messebavl

I weekenden var jeg på messen Kreative Dage. Rigtig mange spændende ting og alt for mange mennesker.
Jeg synes det er absolut interessant at se de mange stande og hvad de har at byde på. Synes bare at der var lidt for meget garn, lidt for meget quilling, og lidt, nej meget for meget Vivi Gade Dsign og Karen Marie Klip. For dem der ikke kender det papir, så er det sådan noget tone i tone mønstret papir. 
Der var også meget origami. Men jeg så ikke et eneste sted med rigtigt origamipapir! Med rigtigt origamipapir, så mener jeg noget der er velegnet til at folde i. Det skal være tyndere end almindeligt papir. 
Nå men jeg fandt et sted hvor de solgte Fiskars squeeze punch stansejern til spotpris. De er suverænt gode, hvis man har svage arme for der skal næsten ikke bruges kræfter.
Ophæng med papirblomster lavet af udstansede papir og tapet rester. Nogle af blomsterne er malet med Ecoline  flydende akvarelfarve i guld og magenta.

3 thoughts on “Papirgearlir og messebavl

  1. Howdy this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!Review my homepage … job for housekeeper

  2. Nice post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very useful information specially the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.My webpage … employment housekeeping

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s