Funky eller provinsagtig?

Jeg har været til frisør i dag og hun fik frie hænder. Nu skulle der bare ske noget anderledes.
Det må man da sige det er! 🙂
Fra pagehår i min naturlige hårfarve, til noget mørkebrunt, kort og undercut med pink i. For første gang siden jeg kom ud af min mors mave er jeg nu blevet korthåret!

Da jeg for 3 år siden flyttede fra Kbh til provinsen, lagde jeg mærke til hvordan at rigtig mange kvinder i 30+ segmentet havde orange/rødt/mahogni totter i deres halvkorte eller korte hår. Så jeg tænkte dengang: “Aha, er det provinsen-uniformen eller har alle frisører bare været på det samme kursus?”

Nu har jeg selv, skræk og gru fået en frisure med det hele. Ikke bare noget langt hår man kan sætte en elastik i eller pagehår, der bare skal glattes.
Nå men provinshår eller ej, så tror jeg nu jeg bliver glad for det!

10 thoughts on “Funky eller provinsagtig?

  1. Altså, nu er jeg jo flyttet den modsatte vej – altså fra provinsen og de vovede frisurer og til København og de underspillede samme … jeg synes altså (og det siger jeg for at være ærlig og fordi jeg til enhver til altid selv foretrækker at få den ærlige version, når det er rettet mod mig) at du er røvlækker på det profilbillede med pagen og at lilla totter måske er det modsatte. Lov mig at tage positivt imod min velmenende ærlighed. Klem fra Dorte (i øvrigt tidligere frisør) 🙂

  2. Det er altså helt ok! Så det er ikke kun mig, der bilder mig ind at der er kæmpe forskel på frisurer i storbyen og i provinsen? :-)Men jeg tror nu det er godt nok for mig at prøve noget markant anderledes, end det evige klassiske. Jeg har immervæk haft pagehåret de sidste 5 år.

  3. Bliver man nogensinde det? Har simpelthen så mange idéer, men når kun en brøkdel. :-)Det skal nu nok blive rigtig godt og med et stort udvalg, selvom det kun bliver med et lille udpluk fra mit idélager.

  4. Hej JunetteJeg synes altså at den nye klip klæder dig super godt. Det er netop det der er så skønt med hår, at det hele tiden vokser, så man i løbet af kort tid, kan ændre sit udseende markant. Uanset hvorledes man har sit hår, så er det skønt med lidt (eller meget!) forandring! 😀 Smil fra Marthe, som selv trænger til en forandring snart 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s