Værktøjskasse på den fimsede måde og rabat på ALT weekenden ud

I dag har jeg leget med det nye fimsede mormortapet. Jeg havde noget med neon i tankerne og resultatet blev vildt for meget på den gode måde! Er det ikke det man kalder kitch?

Nå men dagen har også budt på mails fra folk som kom for sent til at købe tapeter med rabat. Jeg havde skrevet at det var indtil kl 12 i dag, men så var der noget med nogle tidszoner jeg ikke har indstillet korrekt, så rabatten forsvandt før den skulle! Så nu er der altså mulighed for at få 25% rabat igen PÅ ALT, hvis du indtaster SANKTHANS som coupon code. Ved check out skal du trykke der hvor der står “apply shop coupon code” og derefter skrive SANKTHANS. Hvis ikke du gør dette betyder det ingen rabat. Jeg kan ikke efterfølgende rette det. Dette gælder til og med søndag d. 24. juni 2012.

6 thoughts on “Værktøjskasse på den fimsede måde og rabat på ALT weekenden ud

  1. Tjo nu har jag mailat dig, hoppas att det går bra att beställa och få rabatten även om jag inte har etsy. Blev sjukt pysselsugen av alla dina fina inspirations bilder. Så tror jag beställt 6meter tapet och lite tyg i allfall 🙂 Förlåt att de tog sån tid att lägga beställningen, ha en fin dag!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s