Daily dose of rainbow

I går gik jeg i gang med et lille regnbueinspireret projekt med spånæsker fundet til 10 kr i genbrug.

Kanten er malet med neonfarver fra SG. Det er ikke akrylfarverne på tube men vandfarverne på dåse. De er meget nemme at male med og de er let transparente, så man kan se træets årer igennem.
De er blevet pyntet med tapet, i hvert fald nogle af dem. Jeg blev nemlig ikke helt færdig. Jeg var også lidt i tvivl om de overhovedet skulle have papir på sig, for de er smukke i sig selv, bare med det neonfarvede stribe og det lyse træ. Men nu er begrænsningens kunst ikke det som falder mig lettest, så selvfølgelig skulle der også denne gang gives maks gas på farve og -mønsterfronten.

Møbellærred

Jeg har også fået prøvetryk tilbage fra Spoonflower. Jeg har denne gang fået trykt på jersey og møbellærred. Det er en ommer! Jersey´en er ikke helt hvid, og derfor er trykket ikke så eksplosivt farverigt som jeg kunne tænke mig. Det er temmelig blegfesent. Det er lidt øv, for jeg kunne godt tænke mig  (at sætte min mor i gang med) at lave projekter i jersey. Det må vente til de får en anden type jersey. Jeg ved det findes, for da jeg var under uddannelse, printede jeg på jersey på skolens tekstilprinter.

Mit mønster var heller ikke optimalt til tekstil, så det skal justeres til den næste prøve som jeg bestiller. Det er en lang proces som kræver tålmodighed, med at få lavet sine egne tekstiler. Hvis der skal justeres i flere omgange, så tager det jo snildt 3-4 måneder, når der er en måneds leveringstid hver gang.

Fesenfarvet jersey

4 thoughts on “Daily dose of rainbow

  1. Hei!Tenk at jeg vant den fantastiske give awayen din!!! Nå ble jeg skikkelig glad:))) ( adressen min: Tove Hjallum, Breidablikkbakken 14, 3911 Porsgrunn, Norge. Skriver det her jeg, det er jo bare et par tastetrykk så kan jo hvem som helst finne ut hvem jeg er likevel:))Så morro å få trykt sitt eget mønster, men synd det ikke ble helt som du hadde tenkt deg! Neste gang..:) Og knallsøte bokser!Ha en super ny uke!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s