Smukkeste ophæng!

I dag har jeg afsendt det smukkeste ophæng! Det er noget af det fineste jeg længe har lavet.
Jeg fik en forespørgsel på om jeg kunne lave et ophæng med 3 af mine kugler, som skal hænge i et smalt vindue ved siden af en hoveddør.
Normalt må jeg sige nej til sådan noget, men da jeg havde 2 dage uden børn i weekenden, så kunne det vel ikke gå helt galt. Jeg elsker at sidde og fordybe mig i sysler, men så snart der er et tidspres, så kokser det for mig. Til gengæld er sysler uden tidspres, ren terapi. Det er fordybelse, afslapning og et break fra en virkelighed med kronisk træthed og smerter. Det giver mig desuden følelsen af at jeg dur til noget på trods af mine begrænsninger.
Jeg vil næsten påstå at mine sysler er livsvigtige. Det afspejler sig også i det færdige resultat. Det er ikke bare samlebåndsarbejde, men et produkt der har været igennem en omhyggelig og meningsfuld proces.

Giver det mening?

11 thoughts on “Smukkeste ophæng!

  1. Åh hvor er de smukke, har det på samme måde som dig, er ikke god til tidspres. Men hold op hvor er dine kugler bare fede og hold op hvor du i den grad bare kan dit kram. Kh. Sanne(0:

  2. Jeg kan så udemærket forstå, hvad du mener! Hvor er de bare blevet flotte! Sådan nogle gad jeg også rigtig godt at kunne lave. Jeg er ikke så god til at finde på, det øver jeg mig i hver dag 🙂

  3. Tak for jeres fine kommentarer. Jeg bliver så glad, når jeg åbner op for de sårbare sider og jeg oplever, at jeg ikke er den eneste.Kristin, jeg tror ikke du har 10 tommelfingre. Men måske bare ikke helt har knækket koden. Jeg havde besøg af en veninde en dag og hun havde sin helt egen alternative måde at samle dem på. De blev sådan lidt luftskibsformede. :-)Jeg vil prøve at lave en tutorial her på bloggen, så alle kan være med.

  4. Hvor er den smuk…. Jeg har desværre ikek så meget forskelligt mønstret papir – lidt har jeg, men har ikke fået skrabet så meget sammen til mig endnu… Men når jeg på et tidspunkt har, så skal jeg forsøge mig med at lave sådan en kugleranke der… den er simpelthen SÅ smuk!

  5. Ja,… det giver da mening,og hvor er du god til at beskrive det.Kender det selv ;)Men hold da op hvor er det altså fint og smukt arbejde,jeg kan da godt forstå hvis du får nogle bestillinger.Godt NYTÅR….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s