Udklip fra 80´erne

Her er der nogle skønne modeller fra et Burda blad fra 1981, kun med børnetøj!

Dreng med rød charmeklud og rødstribede strømper. Han er på dette billede endnu lykkelig uvidende om at han  om nogle år vil deltage i første skolefest iført lyserødt læderslips og sailorsko.

Pigens outfit er derimod ret cute. Er lidt lun på den meget enkle overdel og nederdel med seler! For ikke at tale om trafiktasken. Kan I også huske de broderede trafikpuder fra samme periode?

Overalls og kjoler med applikationer. De er ret fine allesammen. Læg lige mærke til den lyseblå kjole med lomme i trækronen.

Pigens buksedragt styrer for vildt! Med lynlås og ribkanter ved buksebenene. Og så de der funky røde briller og rottehaler. Verdensklasse fra firserne!

7 thoughts on “Udklip fra 80´erne

  1. Du må gerne låne bladet. Så kan du jo tegne mønstrene af. Er der noget med at din kæreste arbejder i Vejle? Synes at have læst noget med Vejle og tøjforretning et sted.Ellers send en mail med din adresse, så kan jeg sende det til dig.

  2. Det er godt nok i Kolding, meeeeen er da ret tit i Vejle pga flere veninder… Og vi har ingen stress, da Mejse jo ikke er så stor endnu ;0)Jeg kontakter dig lige når jeg ved hvornår jeg skal til Vejle igen.. Det er bare VILDt sødt af dig!! Juhuuuh, elsker Blogland…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s